Utilizand site-ul sunteti de acord cu: Termeni si Conditii si Politica de Confidentialitate Portal de frumusete si ingrijire personala.

  LOGIN // INREGISTRARE // CAUTARE // [x]

 

Cele mai vizualizate produse

LIERAC Exclusive Premium 50ml

HIMALAYA Septilin - 100 tablete

PHYTO Phytophanere tratament par, piele, unghii

HIMALAYA Koflet - sirop antitusiv

reclama ta poate fi aici

Termeni si conditii

Termeni si Conditii

 

Bine ati venit, va multumim pentru vizitarea site-ului www.beautyroom.ro (denumit in continuare “Site-ul”). Utilizarea acestuia este supusa unui Contract de Utilizare intre dumneavoastra, persoana fizica, si S.C. MEDIAHOLIC S.R.L. (denumita in continuare “Compania” sau “noi” ).

 

Orice referire la „Contract”, „Angajament”, „Termeni şi Condiţii” ori „T&C” din cuprinsul contractului sau din alte documente provenind de la Companie vor reprezenta o trimitere la prezentul Contract de Utilizare, in situatia in care in mod expres nu se prevede contrariul.

 

Contractul de Utilizare se incheie prin accesarea urmatoarelor pagini si continuarea vizitei Site-ului. Continuarea vizitei reprezinta confirmarea faptului ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Desi speram ca nu este cazul, daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, puteti in orice moment sa opriti utilizarea Site-ului si Contractul de Utilizare inceteaza.

 

Termenii si conditiile se aplica unei singure vizite. De fiecare data cand accesati Site-ul se va incheia un nou Contract de Utilizare.

 

Informatii privind compania:

Adresa: Str. Baba Novac nr. 19, Bl. G12, Sc. B, ap. 57, sector 3 Bucuresti

CUI: RO 27851017
Nr. Reg. Com: j40/12729/2010
Contact: office@beautyroom.ro

Termenii “Utilizator” sau “Vizitator” se aplica tuturor persoanelor care viziteaza Site-ul prin afisarea oricarei pagini pe orice tip de echipament (cum ar fi, dar fara a se limita la PC, laptop, telefon mobil, tablete). Prezentul Contract li se aplica tuturor Utilizatorilor.

 

Termenii si Conditiile de utilziare a Site-ului se completeaza, atunci cand este cazul, cu prevederile altor documente care sunt incorporate prin referinta sau care fac trimitere la prezentul document.

 

1.             UTILIZARE GRATUITA

 

1.1.         UTILIZAREA SITE-ULUI ESTE GRATUITA. Pentru confortul dumneavoastra consideram ca este bine sa stabilim acest lucru de la inceput. Compania nu va va solicita niciun fel de plata pentru accesarea Continutului sau a Site-ului.

 

1.2.         Cu toate acestea utilizarea serviciilor de accesare a Site-ului, cum ar fi serviciul Internet, servicii de Internet mobil sau servicii de acces la calculatoare legate la Internet nu sunt furnizate de Companie si pot presupun incheierea de contracte cu furnizorii acestora precum si plata anumitor tarife catre respectivii furnizori.

 

1.3.         Publicitatea afisata pe Site nu va obliga sa achizitionati produse sau servicii de la companiile promovate. Afisarea reclamelor este insa importanta pentru noi deoarece ne permite sa va oferim acest serviciu gratuit.

 

2.             CONTINUT

2.1.         Site-ul reprezinta o brosura electronica pentru prezentarea gratuita de informatii privind produse cosmetice, diverse pareri/comentarii ale persoanelor care au testat aceste produse, concursuri, reclame, studii clinice, oferte speciale.

2.2.         Continutul Site-ului este inclus in cel putin una din urmatoarele categorii:

-       Continut propriu – in special dar fara a se limita la design, texte suport, articole, comentarii sau review-uri realizate de Companie (inclusiv angajatii sau colaboratorii acesteia), imagini, inregistrari audio sau video;

-       Continutul unor furnizori terti – articole, imagini ale marcilor inregistrate, imagini, link-uri, reclame etc.

-       Continut furnizat de utilizatori inregistrati – review-uri, imagini, inregistrari audio sau video.

Protectie legala

2.3.         Continutul propriu existent in Site este protejat prin drepturi de autor si prin drepturi asupra marcilor in conditiile legislatiei romane. Continutul marcat ca fiind al altor furnizori este protejat atat in conditiile legislatiei romane cat si, in special, in baza legislatiei corespunzatoare din tara unde este domiciliat (sau isi are sediul) titularul drepturilor. Continutul furnizat de utilizatori este protejat prin drepturi de autor in conditiile legislatiei romane, titularii drepturilor fiind utilizatorii care l-au afisat sau, in anumite situatii, acestia si Compania.

 

Utilizarea normala a Continutului (necomerciala)

2.4.         In utilizarea normala aveti permisiunea de a accesa Continutul Site-ului prin afisare pe echipamentul de acces (calculator, laptop, smartphone, tablete etc.) in scopul obtinerii de informatii sau pentru accesarea link-urilor care va vor directiona catre site-urile terte.

Utilizari speciale ale Continutului (necomerciala)

2.5.         Aceasta sectiune se aplica numai Continutului propriu, Continutului furnizat de utilizatorii inregistrati sau Continutului furnizat de terti si afisat in Site.

 

2.6.         Utilizarea Continutului furnizat de terti in propriile site-uri este permisa numai in conditiile afisate pe site-urile acestora. De principiu, utilizarea necomerciala a Continutului acestora ar trebui sa fie permisa in aceleasi conditii ca si a Continutului Comaniei, insa va recomandam sa nu va bazati pe acest lucru si sa verificati singuri.

 

2.7.         Aveti permisiunea de a realiza cel mult o copie (screen-shot sau print) si doar in scop informativ si necomercial. Orice asemenea copie trebuie sa contina denumirea Site-ului. Orice copie astfel realizata nu va fi contine modificari, completari, stergeri ale Continutului.

 

Utilizare comerciala

2.8.         Utilizarea comerciala a Continutului tertilor afisat in Site este interzisa.

 

2.9.         Utilizare comerciala (inclusiv, dar fara a se limita la afisarea continutului pe alte site-uri) este permisa in conditiile in care se furnizeaza sursa, cu link, si numai cu acordul expres, in scris, al Companiei. Pentru a obtine acest acord, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@beautyroom.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Utilizari privind Continutul rezervate utilizatorilor inregistrati

2.10.       Orice alta utilizare a Site-ului (realizarea de comentarii, publicarea opiniilor si sugestiilor privind utilizarea diferitelor produse cosmetice etc.) este rezervata numai utilizatorilor inregistrati.

 

 

Utilizari interzise privind Continutul

2.11.       Prezenta sectiune are titlu de exemplu. Ca regula generala este interzisa orice utilizare care nu este conforma cu cea descrisa anterior ca fiind permisa. Anumite activitati interzise in continuare pot constitui infractiuni conform legislatiei romane. Compania isi rezerva dreptul de a-si proteja interesele legale sau comerciale atunci cand considera necesar.

 

2.12.       Nu aveti permisiunea de a realiza mai mult de o copie a Continutului Site-ului. Nu aveti permisiunea de a distribui Continutul. Nu aveti permisiunea de a utiliza tehnologie de framing a Continutului (http://en.wikipedia.org/wiki/Framing_(World_Wide_Web)). Este interzisa restrictionarea, prin orice modalitate tehnica, accesului altor persoane la Continut (cu exceptia persoanelor care se afla sub directa dumneavoastra supraveghere si numai daca acestia, sau prevederile legale aplicabile, permit o asemenea restrictionare). Este interzisa utilizarea de mijloace tehnice pentru modificarea, completarea, stergerea Continutului. Este interzisa afisarea altui Continut, in special imoral, obscen, pornografic sau ilegal. Este interzisa utilizarea de mijloace tehnice pentru a face Site-ul inutilizabil sau pentru a-i ingreuna utilizarea (atacuri informatice).

 

Continutul unor furnizori terti

2.13.       Site-ul poate contine logo-uri, marci inregistrare, imagini, reclame sau alt Continut al unor furnizori terti. Afisarea acestui Continut nu presupune existenta unei relatii comerciale dintre Companie si respectivii furnizori terti.

 

2.14.       Compania nu este agent, societate afiliata, subsidiara, reprezentanta, distribuitoare sau sustinatoare a acestor furnizori terti. In aceeasi masura, furnizorii terti nu recomanda si nu sustin in mod direct sau indirect activitatea Companiei sau a Site-ului.

 

2.15.       Ori de cate ori utilizati sau accesati Continutul furnizorilor terti afisat pe Site intrati intr-o relatie contractuala cu acestia.

Continutul utilizatorilor inregistrati

2.16.       Utilizand Site-ul veti putea accesa si vizualiza Continut publicat de utilizatori inregistrati cum ar fi, dar fara a se limita la, review-uri, comentarii, recomandari. Compania nu verifica corectitudinea si nu recomanda aplicarea acestui Continut la situatii concrete.

 

2.17.       Desi facem eforturi in limite rezonabile din punct de vedere comercial sa pastram Site-ul curat, Compania nu garanteaza ca respectivul Continut publicat de utilizatori nu incalca drepturi de proprietate intelectuala ale unor alte persoane, este legal, moral sau nu reprezinta un abuz al regulilor de publicare a Continutului.

 

2.18.       Orice utilizare care incalca prevederile anterioare va fi considerata abuz. Compania isi rezerva dreptul de a lua orice masura, inclusiv tehnica, pentru intreruperea abuzurilor, de a urma orice mijloc legal pentru pedepsirea persoanele vinovate si pentru recuperarea oricarui prejudiciu. Ca masura tehnica, Compania poate, printre altele, decide blocarea accesului anumitor utilizatori (prin restrictionarea IP-ului) la Site.

 

3.             Caracterul informativ al Continutului

3.1.         ATENTIE! Continutul este informativ. Compania nu recomanda, sustine sau promoveaza (i) utilizarea Continutului sau cunostintelor cuprinse in acesta in alt scop decat cel informativ, (ii) aplicarea Continutului la o situatie concreta.

 

3.2.         Orice parere sau sugestie, indiferent ca se gaseste in reclamele afisate pe site, in Continutul propriu, al altor utilizatori sau al unor furnizori terti nu reprezinta o promisiune a Companiei (inclusiv a angajatilor sau asociatilor/actionarilor acesteia) si nu garanteaza obtinerea unui anumit rezultat de catre dumneavoastra, indiferent de scopul pe care-l urmariti. Compania nu verifica, promite si/sau garanteaza corectitudinea Continutului (inclusiv faptul ca a fost afisat in Site asa cum a intentionat autorul) sau aplicabilitatea acestuia la scopul pentru care doriti sa-l utilizati.

 

3.3.         Pentru claritate (cu titlu de exemplu dar fara a se limita la aceasta situatie) un articol despre un anumit produs cosmetic prezentat pentru un anumit scop nu garanteaza ca produsul va oferi rezultatele dorite de dumneavoastra.

 

4.             Opiniile publicate in Site

4.1.         Opiniile publicate in Site realizate de furnizori terti nu reprezinta opinii ale Companiei. Opiniile, ca si restul Continutului, au caracter informativ si nu reprezinta sugestii sau recomandari pentru aplicarea anumitor produse sau servicii la o situatie concreta. Opiniile nu garanteaza obtinerea de catre toti Utilizatorii sau de catre orice persoana a rezultatelor prezentate. Informatiile sau cunostintele din Opinii nu constituie servicii sau consultanta sau consultatie medicala sau de alta natura sau servicii profesionale.

 

4.2.         Furnizorii terti redacteaza Opiniile in nume personal si nu in calitate de angajati sau reprezentanti ai unei alte entitati.

 

5.             Link-uri sau Reclame

5.1.         Site-ul contine legaturi catre pagini externe. Daca veti accesa aceste link-uri sau reclame veti intra in site-uri detinute de alte persoane decat Compania. Compania nu administreaza respectivele site-uri si nu detine control asupra produselor, serviciilor sau continutului respectivelor site-uri.

 

5.2.         Compania nu face recomandari sau promisiuni privind respectivele site-uri (continut, produse sau servicii). Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale respectivelor site-uri inainte de a le utiliza.

 

5.3.         Compania exclude orice raspundere pentru prejudicii, cheltuieli, costuri, directe sau indirecte, prevazute sau previzibile, fie ca sunt efective la momentul producerii lor sau provin din beneficii nerealizate, nascute din utilizarea sau lipsa posibilitatii de utilizare de catre dumneavoastra a produselor/serviciilor accesibile prin link-uri sau reclame. Pentru claritate nu ne asumam raspunderea pentru prejudicii nascute din relatia dumneavoastra cu alte companii, chiar daca le-ati accesat prin intermediul link-urilor sau reclamelor de pe Site.

 

6.             Monitorizarea materialelor nepermise

6.1 Compania poate, dar nu este obligata sa monitorizeze, sa evalueze sau sa modifice postarile ce apar in acele zone de pe Site destinate schimbului de pareri, comentarii. Nu putem fi raspunzatori pentru continutul acestor Postari, in ceea ce priveste drepturile de autor. Ne rezervam dreptul de a sterge mesajele care includ materiale jignitoare, defăimătoare sau inacceptabile din orice punct de vedere.

 

7.             Modificarea continutului Site-ului

7.1          Ne rezervam dreptul de  schimba continutul sau caracteristicile tehnice ale oricarui aspect al Site-ului, în orice moment, dupa bunul plac. In aceste conditii, acceptati ca va puteti afla in imposibilitatea utilizarii Site-ului, pe perioada modificarilor.

8.             Forta majora

8.1          Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Nu putem fi facuti responsabili, direct sau indirect, din cauze care nu depind de vointa Companiei. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic utilizat pentru functionarea Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

 

9.             Notificarea abuzurilor

9.1.         In situatia in care considerati ca orice element de Continut sau Site-ul incalca prevederile acestui Contract, este abuziv, imoral, ilegal, incalca drepturile altor persoane (in special drepturi de proprietate intelectuala sau drepturi privind persoana sau viata privata) ne puteti notifica acest lucru.

 

9.2.         In urma notificarii vom analiza cele indicate si vom lua masurile pe care le consideram necesare.

 

10.          Garantii si Raspundere

Garantii

10.1.       Compania nu garanteaza in privinta Continutului sau a produselor si reclamelor prezentate ca acestea se potrivesc scopurilor pentru care dumneavoastra doriti sa le utilizati si nu promite capacitatea acestora de a obtine anumite rezultate. Utilizand Site-ul sunteti raspunzator pentru testarea Continutului si a produselor prezentate precum si aplicabilitatea acestora la propriile dumneavoastra obiective.

 

10.2.       Compania nu garanteaza in mod absolut ca Site-ul va functiona fara erori sau in mod continuu.

 

10.3.       Furnizorul garanteaza, in limite rezonabile din punct de vedere comercial, ca Site-ul si Continutul acestuia nu incalca prevederile legale, drepturi de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale unor terti. Aceasta garantie nu se aplica Continutului furnizorilor terti sau publicat de utilizatori.

Raspunderea Companiei

10.4.       Orice raspundere a Companiei (inclusiv angajatii, asociatii/actionarii sau societatile afiliate) pentru utilizarea Site-ului sau a Continutului se va cuantifica conform prezentei sectiuni.

 

10.5.       Compania exclude orice raspundere contractuala sau delictuala fata de dumneavoastra sau alte persoane, pentru prejudicii morale sau patrimoniale, directe sau indirecte, prevazute in prezentul contract sau previzibile la momentul incheierii acestuia, fie ca sunt efective la momentul producerii lor (damnum emmergens) sau provin din beneficii nerealizate (lucrum cessans), nascute din utilizarea sau lipsa posibilitatii de utilizare de catre dumneavoastra a Site-ului, Continutului, a site-urilor externe provenite din vina Companiei (neglijenta, imprudenta), indiferent daca aceasta a fost avertizata sau a constatat singura de posibilitatea producerii unor asemenea prejudicii.

 

10.6.       Compania nu? exclude raspunderea pentru prejudicii care nu pot fi limitate sau excluse legal, respectiv pentru vatamari corporale sau deces, daca nu a luat masuri pentru avertizarea posibilitatii producerii acestora.

 

Raspunderea furnizorilor de Opinii

10.7.       Furnizorii de Opinii publicate in Site exclud orice raspundere contractuala sau delictuala fata de dumneavoastra sau alte persoane, pentru prejudicii morale sau patrimoniale, directe sau indirecte, prevazute in prezentul contract sau previzibile la momentul incheierii acestuia, fie ca sunt efective la momentul producerii lor (damnum emmergens) sau provin din beneficii nerealizate (lucrum cessans), nascute din utilizarea sau lipsa posibilitatii de utilizare de catre dumneavoastra a Opiniilor sau produselor  si serviciilor prezentate in acestea, provenite din vina furnizorilor de Opinii (neglijenta, imprudenta), indiferent daca acestia au fost avertizati sau au constatat singuri de posibilitatea producerii unor asemenea prejudicii.

 

Raspunderea dumneavoastra

10.8.       Prin incheierea contractului promiteti ca veti despagubi Companiei orice prejudiciu direct sau indirect, efectiv sau provenit din foloase nerealizate, inclusiv pierderi de imagine sau de venituri, cauzat Companiei prin incalcarea obligatiilor din prezentul contract de catre dumneavoastra, persoanele care au acces la Site prin intermediul terminalului dumneavoastra.

 

10.9.       Clauzele de raspundere raman valabile si dupa incetarea contractului.

 

11.          Alte prevederi aplicabile

11.1.       Prezentul contract se completeaza, acolo unde este posibil, cu toate prevederile legale in vigoare in Romania cum ar fi, dar fara a se limita la cele privind comertul electronic, protectia consumatorului, incheierea contractelor prin mijloace electronice, protectia drepturilor de proprietate intelectuala, protectia datelor cu caracter personal si cele privind infractiunile in domeniul informatic, dupa cum este nevoie de la caz la caz.

 

11.2.       Orice disputa legata de utilizarea Continutului sau a Site-ului este de competenta exclusiva a instantelor competente din Romania si va fi rezolvata conform legislatiei Romane aplicabile la momentul acesteia.

 

11.3        In situatia in care utilizati Site-ul in calitate de consummator si considerati ca drepturile dumneavoastra sunt incalcate, va puteti adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului ( www.anpc.ro ).

 

11.3.       Alte utilizari ale Site-ului pot fi supuse unor termeni si conditii speciale despre care veti fi informat la momentul potrivit.

 

Echipa noastra va multumeste pentru utilizarea site-ului www.beautyroom.ro!

 

reclama ta poate fi aici

reclama ta poate fi aici

 

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate conform Politicii de Confidentialitate

 

reclama ta poate fi aici