Utilizand site-ul sunteti de acord cu: Termeni si Conditii si Politica de Confidentialitate Portal de frumusete si ingrijire personala.

  LOGIN // INREGISTRARE // CAUTARE // [x]

 

reclama ta poate fi aici

Studii clinice

 • Lierac Deridium Ser

  Lierac Deridium Ser

  Studiu clinic realizat prin masuratori obiective cu ajutorul printurilor de macrofotografie.Esantion de 18 femei cu varste de peste 30 ani. Aplicare zilnica timp de 6 saptamani. - Actiune antirid**: ..

 • Studiu clinic FILORGA Anti-Ageing MIST®

  Studiu clinic FILORGA Anti-Ageing MIST®

  O boare parfumata fara alcool ce disperseaza picaturi ultrafine ce impregneaza epidermul cu ingrediente active. REZULTATE VIZIBILE- Anti-hialuronidaza (inhibiţie 25%): Protejeaza pielea impotriva de..

 • Rezultate clinice MUSTELA Hydra bebe lotiune corp

  Rezultate clinice MUSTELA Hydra bebe lotiune corp

  MUSTELA Hydra bebe lotiune corp este o lotiune pentru hidratarea zilnica a corpului nou-nascutilor si bebelusilor. Test de eficienta realizat sub control dermatologic Procent de satisfactie- Hidrata..

 • Test eficienta Mustela 9Luni balsam mamelon

  Test eficienta Mustela 9Luni balsam mamelon

  Mustela Balsam pentru confort in timpul alaptarii Test de eficacitate realizat sub control dermatologic si al moaselor Procent de satisfactie Mustela 9Luni balsam mamelon: - Protejeaza mamelonul : ..

 • Test eficienta Phyto Phytobaume balsam hidratant.

  Test eficienta Phyto Phytobaume balsam hidratant.

  Phyto Phytobaume balsam hidratant express rezultate eficienta Test condus sub supravegherea medicilor dermatologi (laborator independent) pe 33 de femei. Rezultate (autoevaluare):- Parul este mai moa..

 • Phytojoba masca test eficienta

  Phytojoba masca test eficienta

  Test de eficienta condus sub supravegherea medicilor dermatologi intr-un laborator independent pe 31 de voluntari. Phytojoba masca rezultate: - Pentru 94% din subiecti parul este mai hidratat- Pentr..

 

 

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate conform Politicii de Confidentialitate

 

reclama ta poate fi aici