Utilizand site-ul sunteti de acord cu: Termeni si Conditii si Politica de Confidentialitate Portal de frumusete si ingrijire personala.

  LOGIN // INREGISTRARE // CAUTARE // [x]

 

Cele mai vizualizate produse

NUXE Huile Prodigieuse 100ml

HIMALAYA Septilin - 100 tablete

LIERAC Exclusive Premium 50ml

HIMALAYA Koflet - sirop antitusiv

reclama ta poate fi aici

Ingrediente » Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Printeaza Trimite pe Yahoo! Messenger

 

Ulei de migdale = Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Migdalul este cultivat in sudul Europei si tarile meditareneene.
Migdalele au un continut ridicat de acid oleic (64-82%), acid linoleic (8-28%), acid palmitic (6-8%), acizi grasi esentiali polinesaturati, steroline si vitamina E. Uleiul de migdale este bogat in betasitosterol, squalene si alpha-tocopherol.
Este popular in industria cosmetica datorita concentratiei mari de acizi grasi esentiali (oleic si linoleic), riscului minim de reactii alergice, spectrului larg de ingrediente populare (Vitaminele A, E,B1, B2 si B6) si compatibilitatea lui cu orice tip de ten (chiar si cel mixt sau gras).

Proprietatile uleiului de migdale dulci:

- hidrateaza si reconstituie proprietatile epidermei
- calmeaza pielea uscata si ii confera nutritie
- protejeaza impotriva actiunii radicalilor liberi
- micsoreaza liniile fine si ridurile.

Viziteaza pagina noastra de FACEBOOK.

 

reclama ta poate fi aici

reclama ta poate fi aici

 

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate conform Politicii de Confidentialitate

 

reclama ta poate fi aici