Utilizand site-ul sunteti de acord cu: Termeni si Conditii si Politica de Confidentialitate Portal de frumusete si ingrijire personala.

  LOGIN // INREGISTRARE // CAUTARE // [x]

 

Cele mai vizualizate produse

LIERAC Exclusive Premium 50ml

HIMALAYA Septilin - 100 tablete

PHYTO Phytophanere tratament par, piele, unghii

HIMALAYA Koflet - sirop antitusiv

reclama ta poate fi aici

Contract de utilizare

Contract de utilizare

Acest contract este completat prin Termenii si Conditiile de utilizare a Site-ului. In situatia in care exista un conflict de interpretare intre Termenii si Conditiile de utilizare a Site-ului si prezentul Contract, se vor aplica prevederile prezentului Contract. Pentru detalii privind Compania sau utilizarea generala a Site-ului puteti reciti Termenii si Conditiile. Pentru detalii privind modul in care va sunt prelucrate datele personale in momentul publicarii unui comentariu recititi si Politica de Prelucrare a Datelor Personale.

Contractul va fi incheiat intre dumneavoastra si proprietarul Site-ului www.beautyroom.ro (denumit in continuare Site-ul):

S.C. MEDIAHOLIC S.R.L.

Adresa: Str. Baba Novac nr. 19, Bl. G12, Sc. B, ap. 57, sector 3 Bucuresti

CUI: RO 27851017
Nr. Reg. Com: j40/12729/2010
Contact: office@beautyroom.ro

1.            Versiunea Contractului

1.1.         Aceasta este versiunea v1.1 a prezentului contract si este valabila incepand cu data de 1 septembrie 2011. Daca momentul incheierii contractului (conform sectiunii “Incheierea Contractului”) este cuprins intre 1 septembrie 2011 si data unei versiuni viitoare, atunci se va aplica prezenta versiune.

2. Incheierea contractului

2.1.         Pentru a incheia contractul trebuie sa completati informatiile solicitate si sa confirmati ca sunteti de acord cu termenii contractului. In momentul in care apasati butonul Sign Up veti primi un mesaj e-mail transmis automat la care este atasat Contractul de utilizare, Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile, la adresa de e-mail introdusa de  dumnevoastra.

2.2.         Pentru confirmarea acceptarii ofertei trebuie sa accesati linkul de confirmare din cadrul mesajului e-mail.

2.3.         In cadrul mesajului e-mail veti avea posibilitatea de a vizualiza datele pe care dumneavoastra le-ati introdus. Pana la accesarea linkului de confirmare, aveti posibilitatea de a identifica si corecta erorile intervenite cu ocazia introducerii datelor urmand urmatorii pasi: nu accesati link-ul din e-mail si reluati de la primul pas procesul de inregistrare a unui cont nou prin Site.

2.4          Dupa accesarea linkului de confirmare veti primi automat un mesaj e-mail prin care veti fi informat ca ati incheiat valabil contractul.

2.5.         Prin incheierea contractului confirmati ca sunteti major sau ca aveti acordul parintilor sau a tutorelui pentru incheierea contractului.

3. UTILIZARE GRATUITA

3.1.         UTILIZAREA SITE-ULUI ESTE GRATUITA. Pentru confortul dumneavoastra consideram ca este bine sa stabilim acest lucru de la inceput. Compania nu va va solicita niciun fel de plata pentru accesarea Continutului sau a Site-ului.

3.2.         Cu toate acestea utilizarea serviciilor de accesare a Site-ului, cum ar fi serviciul Internet, servicii de Internet mobil sau servicii de acces la calculatoare legate la Internet nu sunt furnizate de Companie si pot presupun incheierea de contracte cu furnizorii acestora precum si plata anumitor tarife catre respectivii furnizori.

3.3.         Publicitatea afisata pe Site nu va obliga sa achizitionati produse sau servicii de la companiile promovate. Afisarea reclamelor este insa importanta pentru noi deoarece ne permite sa va oferim acest serviciu gratuit.

4.             Descrierea serviciilor prestate

4.1. Site-ul reprezinta o brosura electronica pentru:

-  prezentarea gratuita de informatii privind produse cosmetice;

-  publicarea diverselor pareri/comentarii ale persoanelor care au testat aceste produse;

-  prezentarea unor studii clinice;

-  concursuri;

-  reclame;

-  oferte speciale.

4.2. Compania va depune toate eforturile, in limite rezonabile din punct de vedere comercial, pentru a asigura functionarea Site-ului si a functiilor acestuia.

4.3. Compania isi rezerva dreptul de a completa, sterge sau modifica functiile Site-ului fara acordul    dumneavoastra. In situatia in care Site-ul a fost modificat si nu mai doriti utilizarea acestuia, aveti posibilitatea oricand sa stergeti contul de utilizator.

4.4. Vizualizarea si utilizarea Continutului sunt reglementate in Termenii si Conditiile de utilizare, care                fac parte integranta a acestui contract.

4.5. Compania nu promite si nu garanteaza ca Site-ul reprezinta o baza completa de informatii din industria produselor cosmetice sau ca produsele prezentate sunt cele mai potrivite, din orice punct de vedere, cerintelor dumneavoastra. Compania nu promite si nu garanteaza ca informatiile afisate pentru descrierea produselor sunt complete, corecte, valabile.

4.6. Utilizarea link-urilor Furnizorilor terti face obiectul unei relatii dintre dumneavoastra si acestia. Compania nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru utilizarea de catre dumneavoastra a produselor cosmetice, articolelor sau site-urilor Furnizorilor terti. Daca veti incheia contracte cu Furnizorii, Compania nu va fi parte in acestea. Va recomandam sa solicitati informatii complete si actualizate inainte de incheierea oricarui contract. Compania nu isi asuma raspunderea pentru prejudicii pe care le suferiti din relatiile contractuale cu Furnizorii sau din lipsa posibilitatii de a incheia asemenea relatii cu acestia, chiar daca ati aflat despre acestea prin intermediul Site-ului.

  1. 5. Inregistrare in cont

5.1. La inregistrarea contului, nu puteti folosi un nume de utilizator sau adresa de email care apartine sau care este deja utilizata de catre o alta persoana, care pot fi interpretate ca apartinand unei alte persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale unei persoane, care este ofensator sau imoral. Nu sunt acceptate conturi multiple. In situatia in care constatam ca aceeasi persoana, se conecteaza cu mai multe conturi de utilizator, ne rezervam dreptul de a sterge toate conturile suplimentare primului cont inregistrat.

5.2. Aveti responsabilitatea de a mentine confidentialitatea parolei pe care o veti utiliza pentru a accesa Site-ul. Este interzis sa transferati parola sau numele de utilizator, sau sa imprumutati sau transferati in alt mod utilizarea sau accesul dumneavoastra la Site, unei terte parti. Sunteti responsabil pentru toate interactiunile cu Site-ul care apar in legatura cu numele dumneavoastra de utilizator.

5.3. Aveti obligatia de a ne anunta imediat in cazul in care sesizati orice utilizare neautorizata a parolei sau a numelui de utilizator sau de orice alta incalcare a securitatii legate de contul dumneavoastra. “Delogati-va" de pe Site (daca este cazul), la sfarsitul fiecarei sesiuni.

5.4.         Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi sau daune care rezulta din nerespectarea de catre    dumneavoastra a oricaror dintre obligatiile de mai sus.

6.             Comportamentul ca membru

6.1.         Aveti dreptul de a publica comentarii privind produsele afisate in Site, furnizorii produselor/serviciilor sau referitoare la comentariile altor utilizatori. Libertatea de exprimare va este garantata in masura in care nu incalca drepturile si libertatile altor persoane.

6.2.         Sunteti de acord sa nu afisati comentarii care sunt ilegale, incalca drepturi ale altor persoane (in special, dar fara a se limita la drepturi de proprietate intelectuala sau drepturi referitoare la viata privata), imorale, false, neactualizate, nevalabile sau incorecte in orice moment, care pot induce in eroare, amenintatoare, calomnioase, discriminatoare sau care incita la violenta, discriminare sau alt comportament ilegal, precum si comentarii prin care se face promovare publicitara a unor produse sau servicii.

6.3. Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, obscen, discriminator, xenofob sau rasist in comentarii. Injuriile de orice fel nu sunt premise.

6.4.         Publicand comentariile pe site acordati Companiei o licenta (cesiune neexclusiva de drepturi de autor) transmisibila, pentru 70 de ani, pentru orice teritoriu dar in special Romania, tarile membre ale UE, SUA, Canada si ASIA, pentru reproducere, distribuire, import, imprumut, comunicare publica directa sau indirecta, retransmitere prin cablu sau realizare de lucrari derivate, in scopul afisarii pe Site. In afara de drepturile astfel licentiate va pastrati toate drepturile de autor in comentarii si le puteti utiliza in deplinatatea puterii.

6.5.         De asemenea, prin publicarea comentariilor ii permiteti Companiei sa afiseze numele dumneavoastra de utilizator Facebook ™ in asociere cu comentariul. Acest lucru le va permite altor utilizatori sa va vada numele si sa acceseze pagina dumneavoastra de Facebook ™. Compania isi rezerva dreptul sa utilizeze in scop statistic datele asociate contului dumneavoastra Facebook™.

6.6.         Compania nu garanteaza ca va afisa, ca va afisa la timp sau fara erori comentariile. Compania isi rezerva dreptul de a sterge orice comentariu din Site, chiar in lipsa unei solicitari din partea unei parti prejudiciate sau din partea unor autoritati abilitate, fara a face verificari si fara a va aduce acest lucru la cunostinta.

6.7.         In situatia in care un furnizor sau alt utilizator va face o reclamatie cu privire la afisarea unui comentariu negativ despre produsele/serviciile acestuia, ne rezervam dreptul de a va solicita numele si codul numeric personal pentru a permite existenta respectivului comentariu pe Site. In situatia in care refuzati sa ne furnizati aceste date, ne rezervam dreptul de a sterge comentariul respectiv.

6.8.         Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate pana la rezolvarea conflictului si vor fi prelucrate conform Politicii de Confidentialitate.

6.9.         Prin publicarea comentariilor garantati ca acestea nu sunt copiate, inclusiv imaginile si inregistrarile video si/sau audio si sunteti de acord si garantati ca noi, Compania, nu v-am sugerat sau impus sa scrieti respectivele comentarii si ca nu suntem raspunzatori pentru acestea. Sunteti de acord ca sunteti singurul raspunzator pentru comentarii si sunteti de acord sa despagubiti Compania pentru toate prejudiciile (inclusiv costuri, cheltuieli, taxe, onorarii, despagubiri) pe care le vom suferi sau vom fi obligati sa le platim ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a drepturilor unor terti prin afisarea comentariilor.

7. Pastrarea si prelucrarea informatiilor

7.1.         Va recomandam sa nu transmiteti alte date cu caracter personal decat cele solicitate pentru inregistrarea contului. Toate datele cu caracter personal pe care le furnizati Companiei in asociere cu utilizarea contului vor fi prelucrate de Companie doar pe durata eixstentei acestuia, conform Politicii de Confidentialitate. Prin exceptie, datele pe care le furnizati in comentarii vor fi pastrate si dupa stergerea contului, pana cand ne solicitati in mod expres stergerea lor. Orice date personale furnizate in comentarii vor fi publicate pe Site si vor putea fi vizualizate de alti utilizatori, inregistrati sau neinregistrati ai acestuia.

8.             Modificari

8.1. Compania isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni de Utilizare fara o notificare prealabila Utilizatorilor. Aceasta notificare poate avea loc, dar nu este obligatorie.

9. Incetarea contractului

9.1.         Prezentul contract va putea fi denunţat unilateral de către Utilizator doar anterior Datei Furnizării Serviciului.

9.2. Dupa acest moment contractul va inceta prin acordul partilor sau prin reziliere, in conditiile nerespectarii obligatiilor contractuale de catre parti.

10.           Stergerea contului

10.1.        In cazul in care un utilizator nu mai este de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, acesta poate cere stergerea definitiva a Contului la adresa de email deletemyaccount@beautyroom.ro .

11.          Comunicari

11.1        Orice comunicare intre parti in legatura cu derularea prezentului contract va fi efectuata prin mesaje e-mail.

12.          Forta Majora

12.1.       Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca, in conditiile legii, cu cerinta notificarii partenerului contractual.

12.2.       Orice eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si insurmontabil, aparut dupa incheierea contractului si care impiedica, direct sau indirect, partile sa execute total sau partial obligatiile contractuale (inclusiv incendii, taieri de cablu, intreruperi ale furnizarii energiei electrice, intreruperi, intarzieri de comunicare la nivelul conexiunii internet) va fi considerat caz de forta majora.

12.3.       In cazul in care invocarii fortei majore de catre dumneavoastra aveti obligatia sa o aduceti la cunostinta Companiei, in scris, in maximum 5 (cinci) zile lucratoare de la aparitie.

13.          Alte prevederi contractuale

13.1.       Litigiile care se vor naste din prezentul contract sau in legatura cu prezentul contract, inclusiv cele referitoare la validitatea, interpretarea, executarea sau desfiintarea lui, vor fi solutionate pe cale amiabilă.

13.2.       Dacă partile nu vor ajunge la o intelegere amiabila, atunci litigiile vor fi inaintate spre solutionare instantelor abilitate din aria teritoriala aferenta sediului Companiei.

13.3.       Limba contractului este limba romana. In cazul in care exista conflict intre varianta in romana a contractului si traducerea ei in limba engleza, varianta in limba romana va avea prioritate.

13.4.       Contractul se completeaza cu prevederile legale in vigoare in Romania privind incheierea contractelor comerciale si privind contractele cu consumatori.

Va multumim pentru utilizarea www.beautyroom.ro

 

reclama ta poate fi aici

reclama ta poate fi aici

 

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate conform Politicii de Confidentialitate

 

reclama ta poate fi aici