Utilizand site-ul sunteti de acord cu: Termeni si Conditii si Politica de Confidentialitate Portal de frumusete si ingrijire personala.

  LOGIN // INREGISTRARE // CAUTARE // [x]

 

Cele mai vizualizate produse

LIERAC Exclusive Premium 50ml

HIMALAYA Septilin - 100 tablete

HIMALAYA Koflet - sirop antitusiv

PHYTO Phytophanere tratament par, piele, unghii

reclama ta poate fi aici

Brand » SABIO

SABIO

Printeaza Trimite pe Yahoo! Messenger

Postat la 04 dec 2014, 9:42

 

Despre Produsele Sabio

100% natural înseamnă respect pentru viață. La Sabio folosim ingrediente 100% naturale, bioactive din cele mai sigure surse, fără surfactanţi, parabeni, aditivi, solvenţi, parafine, aromatizanţi, coloranţi artificiali sau alte produse chimice de sinteză. Ne informăm, testăm, căutăm permanent ceea ce are natura mai bun de oferit. Chiar dacă produsele Sabio sunt 100% naturale, cele mai multe dintre ele contin uleiuri esentiale si alte ingrediente activatoare, de aceea recomandăm insistent să efectuaţi un test prealabil utilizării oricărui produs, în pliul cotului si să nu lăsaţi produsele la îndemâna copiilor.

În eforturile continue de dezvoltare şi îmbunătăţire a calităţii produselor şi serviciilor noastre, procedura de fabricaţie a produselor cosmetice marca Sabio a fost certificată în conformitate cu standardul ISO 22716 ( GMP) de către un organism de certificare internaţional, independent. Acelasi organism international a certificat Sabio Cosmetics pentru implementarea sistemului de management în conformitate cu SR EN ISO 9001/2008 – cerinţa calitate şi SR EN ISO 14001/2005 – cerinţa mediu. Aceste certificate se pot vizualiza în secţiunea Documente Legale.

100% handmade

Toate produsele Sabio sunt rezultatul mâinilor noastre! Procesul de creare este Handmade, fiecare produs este unic. Produsele Sabio se bucură în momentul creării lor de întreaga noastră atenție și pasiune. Dacă omul sfințeste locul, credem cu putere că același lucru se întâmplă și cu produsele handmade.

Când natura face casă bună cu știința. O definire simplă pentru un ingredient bioactiv ar fi: o substanță care are un efect revitalizant si benefic asupra țesuturilor vii. Natura are daruri unice, imposibil de reprodus în laborator.

Ceea ce facem însă în laboratorul Sabio este să maximizăm efectele benefice ale ingredientelor, prin amplificarea sinergiei dintre ele. Știm care combinații sunt cele mai potrivite în funcție de efectul pe care vrem să îl obținem. Știm care sunt acei parametri optimi în care un ingredient ”dă tot ce poate”. Și mai știm că un produs bine făcut este mai mult decât suma ingredientelor sale. De unde știm? Din laborator. Din cel al naturii, dar și din cel de chimie!

Bioactiv este marca inregistrata a Sabio.

Produsele Sabio NU SUNT TESTATE PE ANIMALE.

Nu sunt produse!

 

reclama ta poate fi aici

reclama ta poate fi aici

 

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate conform Politicii de Confidentialitate

 

reclama ta poate fi aici