Utilizand site-ul sunteti de acord cu: Termeni si Conditii si Politica de Confidentialitate Portal de frumusete si ingrijire personala.

  LOGIN // INREGISTRARE // CAUTARE // [x]

Articole » Timp Liber

Timp Liber

 • “Fu(n)king Party ‘90” se-ntoarce şi loveşte!

  “Fu(n)king Party ‘90” se-ntoarce şi loveşte!

  Sâmbătă, de la ora 21, Club Fabrica vă lucrează pe nostalgie. Fu(n)king Party ‘90 aka Petrecerea Anilor ‘90 este un remember muzical al hit-urilor care generau trend-ul după Revolu..

 • Copilaria lui Chopin

  Copilaria lui Chopin

  Clasic e fantastic - Copilăria marilor muzicieni este un proiect compus din cinci spectacole de teatru şi muzică ce se adresează copiilor între 4 şi 10 ani. Povestea spune că doi şo..

 • Alex Baciu - expoziția Ghost Host

  Alex Baciu - expoziția Ghost Host

  În perioada 23 – 29 mai 2013, Alchemia – centru pentru arte contemporane, vă invită să vizitați expoziția de pictură Ghost Host, semnată de artistul timișorean Alexandru Baciu.V..

 • Krema Kawa - Vineri LIVE in Fabrica

  Krema Kawa - Vineri LIVE in Fabrica

  Vineri, LIVE în Fabrica: Krema Kawa, trupa basistului de la Manu ChaoKrema Kawa, trupa de balcanic-afro-ska-reggae al cărei producător este este basistul formaţiei Manu Chao, urcă viner..

 • IMPROVISNEYLAND pe 8-9 decembrie

  IMPROVISNEYLAND pe 8-9 decembrie

  Beautyroom.ro te invita din nou la Spectacolele de teatru de improvizatie marca IMPROVISNEYLAND.Iata programul urmatoarelor reprezentatii:SAMBATA 8 dec. ora 21 in Scala Pub, Bd. Magheru nr. ..

 • Robin and the Backstabbers

  Robin and the Backstabbers

  Miercuri, 28 noiembrie, in The Silver Church Club din Bucuresti, “Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad”, primul disc al formatiei Robin and the Backstabbers, iese in luminis.“Bacovia O..

 • Stationati pe DREAPTA

  Stationati pe DREAPTA

  O Românie civilizată începe cu noi!Campania de educaţie civică „Staţionaţi pe dreapta”, iniţiată de organizaţia de voluntariat Interact Club Bucureşti, este destinată tuturor..

Pagina:  1   2  2 

 

 

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate conform Politicii de Confidentialitate

 

reclama ta poate fi aici