Utilizand site-ul sunteti de acord cu: Termeni si Conditii si Politica de Confidentialitate Portal de frumusete si ingrijire personala.

  LOGIN // INREGISTRARE // CAUTARE // [x]

Articole » Suplimente

Suplimente

 • Invata sa iti protejezi ficatul

  Invata sa iti protejezi ficatul

  Ficatul este primul organ care se ocupa de procesul de detoxifiere al organismului. El este responsabil de filtrarea medicamentelor, nutrientilor si a toxinelor. Ficatul produce de asemenea ..

 • Despre fumat

  Despre fumat

  Ai vicii? Protejeaza-ti organismul de efectul acestora!Fumatul dauneaza grav sanatatii! Fumatul poate sa ucida! Fumatul influenteaza calitatea spermei si functia reproductiva! Fumatul grabes..

 • Despre uleiul de masline

  Despre uleiul de masline

  Tot mai popular, consumam uleiul de masline in prepararea alimentelor dar si ca produs cosmetic singular sau ingredient cosmetic.Este bogat in acid oleic, fitosteroli si squalane.TIPURI DE ..

 • Beneficiile vinului

  Beneficiile vinului

  Vinul este considerat al doilea fluid important dupa sange din punctul de vedere al complexitatii compozitiei sale. Acesta contine in medie 85% apa, 12% alcool si, in limita celor 3 procente..

 • Aminoacizii esentiali

  Aminoacizii esentiali

  Fiecare celula a corpului contine proteine, iar acestea sunt formate prin asocierea a 22 tipuri de aminoacizi. Acestia formeaza pana la 50.000 tipuri de proteine.Din grupul de 22 de aminoaci..

 

 

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate conform Politicii de Confidentialitate

 

reclama ta poate fi aici