Utilizand site-ul sunteti de acord cu: Termeni si Conditii si Politica de Confidentialitate Portal de frumusete si ingrijire personala.

  LOGIN // INREGISTRARE // CAUTARE // [x]

Articole » Make-up

Make-up

 • Tendințe în machiaj toamna 2014

  Tendințe în machiaj toamna 2014

  Fiecare nou sezon înseamnă noi tendințe, iar machiajul nu face o excepție. Toamna se anunță a fi de-a dreptul strălucitoare, pentru că cel mai important trend este folosirea farduril..

 • Dior Star - profesionistul din trusa de machiaj

  Dior Star - profesionistul din trusa de machiaj

  Toate femeile își doresc un ten perfect, strălucitor, lipsit de imperfecțiuni. Iar acolo unde natura nu a înzestrat, machiajul completează și corectează. Dior s-a inspirat din tehnic..

 • Descoperă noile farduri couture de la Dior

  Descoperă noile farduri couture de la Dior

  Dacă nu v-ați gândit vreodată că machiajul ochilor este la fel de important ca o rochie couture, Dior ne dă motive să ne răzgândim în toamna 2014. Emblematicele palete 5 Couleurs s..

 • Noutăți de culoare pentru vremea caldă

  Noutăți de culoare pentru vremea caldă

  Vremea caldă vine cu schimbări nu doar în garderobă, ci și în trusa de machiaj. Înlocuim botinele și ghetele cu balerini colorați și sandale, iar pantalonii lasă loc rochiilor va..

 • Colecția Transat - DIOR Summer 2014

  Colecția Transat - DIOR Summer 2014

  Dior Transat Summer 2014 – eleganța unei croaziere transatlantice Dior ne invită pe vas de croazieră în vara 2014, să experimentăm cu adevărat libertatea și eleganța. Colecția T..

 • Culori in trend - primavara 2014

  Culori in trend - primavara 2014

  Coloristic vorbind, primavara 2014 este incitanta. Ca in fiecare sezon de primavara, pastelurile vin sa indulceasca anotimul reintineririi, insa anul acesta designerii ne recomanda asocierea..

 • Colectia Trianon - Dior Spring 2014

  Colectia Trianon - Dior Spring 2014

  Primavara n-a fost nicicand mai asteptata cu noua colectie de primavara de la Dior – TRIANON. Nuante pastelate, ca de sorbet, si culori tari, stralucitoare. O reinterpretare a look-ului un..

 

 

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate conform Politicii de Confidentialitate

 

reclama ta poate fi aici