Utilizand site-ul sunteti de acord cu: Termeni si Conditii si Politica de Confidentialitate Portal de frumusete si ingrijire personala.

  LOGIN // INREGISTRARE // CAUTARE // [x]

Articole » Ingrijire ten

Ingrijire ten

 • Acneea și influența soarelui

  Acneea și influența soarelui

  Se spune în mod frecvent că acneea se ameliorează vara și se agravează iarna. Puseul inflamator al toamnei este temut pentru orice acneic. Este dovedit acest lucru? Rezultatele unui..

 • Reguli de igiena a zonei ochilor

  Reguli de igiena a zonei ochilor

  Zona ochilor este una extrem de sensibila si trebuie tratata ca atare. Produsele pe care le utilizam pentru aceasta zona trebuie sa fie in perfect echilibru oftalmologic si hipoalergenice.Pe..

 • Ingrijirea pielii IARNA

  Ingrijirea pielii IARNA

  Hidratarea este esentiala pentru functionarea normala a pielii. Schimbarile sezoniere ale vremii conduc adesea la o deteriorare a conditiei pielii deoarece nivelurile de lipide ale pielii se..

 • Rezultatele Campaniei de review Filorga

  Rezultatele Campaniei de review Filorga

  FILORGA Anti-Ageing MIST campanie de testare BLOG Prezentare Textura Penetrare Eficienta Parfum Raport calitate/pret Rezultate Tester BeautybyJules 4 5 5 3 5 3 4.2..

 • Despre tenul mixt si gras

  Despre tenul mixt si gras

  Tanar adolescent sau femeie trecuta de 40 de ani, problema tenului mixt sau gras a devenit o preocupare majora trans-generationala.Astazi, stilul nostru de viata si mediul inconjurator(stres..

 • Arsura solara si bronzul

  Arsura solara si bronzul

  In general, pielea este expusa la 3 categorii de raze: Ultra-Violete , Vizibile si Infra-Rosii. Cremele de protectie solara protejeaza impotriva radiatiilor ultra-violete, iar factorul SPF (..

 

 

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate conform Politicii de Confidentialitate

 

reclama ta poate fi aici