Utilizand site-ul sunteti de acord cu: Termeni si Conditii si Politica de Confidentialitate Portal de frumusete si ingrijire personala.

  LOGIN // INREGISTRARE // CAUTARE // [x]

Articole » Ingrijire par

Ingrijire par

 • Ce trebuie să știi despre împletituri

  Ce trebuie să știi despre împletituri

  Fiecare sezon vine cu tendințele sale, iar în materie de coafură pentru primăvară/vară 2014 împletiturile sunt cele care s-au făcut remarcate pe catwalk. Versatile, foarte potrivite ..

 • Cum avem grija de parul ondulat

  Cum avem grija de parul ondulat

  Te-a inzestrat natura cu bucle demne de invidiat, dar care uneori iti dau batai de cap? Invata cum sa ai grija de parul tau ondulat fara ca acest proces sa fie o tortura.Ce trebuie sa stii d..

 • Despre albirea parului

  Despre albirea parului

  Albirea parului este un fenomen normal ce intervine cu inaintarea in varsta dar care dependent de factorii genetici, poluare si alimentatie defectuoasa se poate instala mai devreme. Albirea..

 • Care sunt cauzele caderii parului

  Care sunt cauzele caderii parului

  Exista mai multe cauze pentru pierderea parului si ele difera la barbati si femei. Studiile arata ca pierderea a pana la 100-150 de fire de par pe zi este normala.Parul uman are trei faze de..

 • Despre infestarea cu paduchi la copii

  Despre infestarea cu paduchi la copii

  Cum scoala a inceput, micile probleme legate de sanatatea colectivului au iesit in prim planul cabinetelor scolare, a parintilor si evident a copiilor. Printre multiplele afectiuni contagioa..

 

 

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate conform Politicii de Confidentialitate

 

reclama ta poate fi aici