Utilizand site-ul sunteti de acord cu: Termeni si Conditii si Politica de Confidentialitate Portal de frumusete si ingrijire personala.

  LOGIN // INREGISTRARE // CAUTARE // [x]

Articole » Ingrijire corp

Ingrijire corp

 • Vara 2015 - Yves Rocher Les Plaisirs Nature

  Vara 2015 - Yves Rocher Les Plaisirs Nature

  Yves Rocher a creat două colecții noi de vară, cu arome revigorante. Descoperiți prospețimea aromată de Lamâie - Busuioc și savoarea fructată de Mar - Anason. Yves Rocher a ..

 • Afla mai multe despre pielea ta

  Afla mai multe despre pielea ta

  Despre epiderma Epiderma este stratul superficial al pielii. In epiderma se gasesc 4 tipuri de celule: - Keratinocitele- Melanocitele- Celulele Langerhans- Celulele Merkel Keratinocitele ..

 • Indicele glicemic si regimurile alimentare

  Indicele glicemic si regimurile alimentare

  Saptamana aceasta, in partea a doua a interviului, Eric Favre (fondatorul laboratoarelor 3Chenes) vorbeste despre grupele alimentare si care sunt alimentele cu indice glicemic scazut.Indi..

 • Riscul intoxicatiilor cu mercur

  Riscul intoxicatiilor cu mercur

  FDA (Food and Drug Administration) este institutia Statelor Unite ale Americii care se ocupa cu reglementarea si controlul alimentelor, a medicamentelor si a cosmeticelor.Pe 6 martie 2012 FD..

 • Sa intelegem mai bine ce sunt Vergeturile

  Sa intelegem mai bine ce sunt Vergeturile

  Vergeturile (striae distensae) apar frecvent, in cele mai multe cazuri nefiind o problema grava de sanatate, dar avand un impact psihologic important asupra persoanei. Vergeturile sunt cicat..

 • Cum poti avea picioare subtiri si frumoase

  Cum poti avea picioare subtiri si frumoase

  Edemul periferic sau retentia de apa de la nivelul picioarelor este o problema cu care se confrunta majoritatea femeilor. Edemul periferic, dureros sau nedureros, este in primul rand inestet..

 

 

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate conform Politicii de Confidentialitate

 

reclama ta poate fi aici