Utilizand site-ul sunteti de acord cu: Termeni si Conditii si Politica de Confidentialitate Portal de frumusete si ingrijire personala.

  LOGIN // INREGISTRARE // CAUTARE // [x]

Articole » Beauty tip of the day

Beauty tip of the day

 • Get the look AMERICAN CREW - OUTSIDER

  Get the look AMERICAN CREW - OUTSIDER

  Urmărește-i mai puțin pe ceilalți pentru a fi în centrul atenției. American Crew îți propune sa îți găsești propriul stil pentru a te face remarcat. Get the look: Pentru șampo..

 • 5 Sfaturi pentru îngrijirea buzelor

  5 Sfaturi pentru îngrijirea buzelor

  Dintre toate zonele pielii, buzele nu beneficiază de protecția necesară împotriva agenților agresivi din mediu. Iată ce poți face ca să le îngrijești corespunzător: 1. Exfoliaz..

 • Pielea uscata sensibila si agentii surgras

  Pielea uscata sensibila si agentii surgras

  Ce este pielea sensibila? Uscata, normala sau grasa, pielea sensibila este o piele care este fiziologic sau mecanic slabita si astfel usor iritabila. Pragul de reactie este mai scazut atunc..

 • Sfaturi pentru o igiena intima corecta

  Sfaturi pentru o igiena intima corecta

  1. Limitati numarul de dusuri in zona intima. Curatarea zonei intime de doua ori pe zi este suficienta.2. Clatiti din abundenta si uscati zona intima prin tamponare cu ajutorul unui prosop c..

 • Patru combinatii unghii-ochi

  Patru combinatii unghii-ochi

  Cand esti lipsita de inspiratie in materie de machiaj cel mai sigur este sa alegi SIMPLU.Foloseste aceeasi culoare pentru conturarea ochilor si colorarea unghiilor si nu vei da gres. Iata ..

 • Despre lecitina in cosmetice

  Despre lecitina in cosmetice

  Despre lecitina stim ca este hrana creierului si ca ajuta organismul in normalizarea nivelului de colesterol. Cu multiple intrebuintari in administrarea interna, lecitina este si un ingredie..

 • Insarcinata si frumoasa

  Insarcinata si frumoasa

  Mustela 9 Luni - Programul de ingrijire a pielii pentru perioada sarcinii Inca din primele luni de sarcina, pielea voastra evolueaza sub efectul hormonilor, trecand prin schimbari semnifica..

Pagina:  1   2  2 

 

 

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate conform Politicii de Confidentialitate

 

reclama ta poate fi aici