Utilizand site-ul sunteti de acord cu: Termeni si Conditii si Politica de Confidentialitate Portal de frumusete si ingrijire personala.

  LOGIN // INREGISTRARE // CAUTARE // [x]

Articole » Beauty tip of the day

Beauty tip of the day

 • Get the look AMERICAN CREW - OUTSIDER

  Get the look AMERICAN CREW - OUTSIDER

  Urmărește-i mai puțin pe ceilalți pentru a fi în centrul atenției. American Crew îți propune sa îți găsești propriul stil pentru a te face remarcat. Get the look: Pentru șampo..

 • Sfaturi pentru o igiena intima corecta

  Sfaturi pentru o igiena intima corecta

  1. Limitati numarul de dusuri in zona intima. Curatarea zonei intime de doua ori pe zi este suficienta.2. Clatiti din abundenta si uscati zona intima prin tamponare cu ajutorul unui prosop c..

 • Patru combinatii unghii-ochi

  Patru combinatii unghii-ochi

  Cand esti lipsita de inspiratie in materie de machiaj cel mai sigur este sa alegi SIMPLU.Foloseste aceeasi culoare pentru conturarea ochilor si colorarea unghiilor si nu vei da gres. Iata ..

 • Insarcinata si frumoasa

  Insarcinata si frumoasa

  Mustela 9 Luni - Programul de ingrijire a pielii pentru perioada sarcinii Inca din primele luni de sarcina, pielea voastra evolueaza sub efectul hormonilor, trecand prin schimbari semnifica..

 • Tips-uri pentru a purta Fusta STILOU

  Tips-uri pentru a purta Fusta STILOU

  Mereu la moda, fusta stilou revine acest sezon in catwalk-ul catorva designer, reinventata in culori electrizante si imprimeuri inedite. Clasica, eleganta si feminina, aceasta este esentiala..

 • Sanatate si frumusete prin alergare

  Sanatate si frumusete prin alergare

  Starea de bine indusa de alergat are beneficii multiple asupra functiilor organismului:1. Amelioreaza functia respiratorie, crescand capacitatea pulmonara si favorizand distributia oxigenulu..

 • Pasi catre o pedichiura perfecta

  Pasi catre o pedichiura perfecta

  - Indeparteaza oja veche si examineaza-ti picioarele pentru a descoperi probleme ale unghiei sau pielii;- Scufunda-ti picioarele pentru 5-10 minute in apa calda, aromatizata, in care ai dizo..

Pagina:  1   2  2 

 

 

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate conform Politicii de Confidentialitate

 

reclama ta poate fi aici